Hirdetés

A Farming Simulator 19-ből kétszer annyi fogyott, mint a Vampyrból

|

A Focus Home legsikeresebb játéka a farmszimulátor, de összességében sem panaszkodhat.

Hirdetés

Látványosan növekszik a Focus Home Interactive, a csapat egyre több játék kiadását felügyeli. Ennek a kiadónak köszönhetjük az év egyik legnagyobb meglepetését, az A Plague Tale: Innocence-et is.

Hirdetés

A patkányos akció-kaland eladási számait még nem ismerjük, viszont az elmúlt pénzügyi év enélkül is jól alakult a Focus Home számára. A 126 millió eurós bevétel egy részét annak köszönhetik, hogy a Farming Simulator 19-ből több mint 2 millió példány fogyott, de a sikerhez hozzájárult a több mint egymillió példányban gazdára talált Vampyr, valamint az állítólag szintén jól teljesítő Insurgency: Sandstorm is. 20%-kal sikerült túlteljesíteni a várakozásokat.

Hamarosan érkezik a GreedFall, a MudRunner 2, és a The Surge 2, de a nemrég megjelent, már most 2 millió közelében járó World War Z önmagában boldoggá teheti az aktuális pénzügyi évet, nem beszélve arról a 12 további projektről, melyek egy részéről még semmit nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)