Hirdetés

Felért a játékeladási toplista élére az Animal Crossing: New Horizons

|

Persze azért a FIFA 20 még így is dobogós helyet tudott szerezni magának a briteknél.

Hirdetés

Friss adatok szerint előző héten közel 225 ezer dobozos játék került eladásra az Egyesült Királyságban, ami egyértelműen azt mutatja, hogy a digitális áruházak térhódítása mellett továbbra is rengetegen szeretik kézzelfogható formában beszerezni videojátékaikat. A GfK toplistájából pedig kiderül, mely alkotások dobozos változatai voltak a legkelendőbbek a briteknél a május 9-én véget ért héten.

Hirdetés

Sikerült javítania korábbi pozícióján a Nintendo Switch-exkluzív Animal Crossing: New Horizonsnak, amit így most már a lista tetején találhatunk meg, szóval úgy tűnik, mostanában eléggé szeretnek virtuális szigetet igazgatni az Egyesült Királyság játékosai. Ezúttal a Grand Theft Auto V lett a második helyezett, ami kifejezetten szép teljesítmény egy 2013-as játéktól. A FIFA 20 pedig ezúttal csak a dobogó harmadik fokára tudott felkapaszkodni.

Íme a top 10-es lista:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 20
4. Call of Duty: Modern Warfare
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Star Wars Jedi: Fallen Order
7. Luigi's Mansion 3
8. Red Dead Redemption 2
9. Minecraft (Nintendo Switch)
10. New Super Mario Bros. U Deluxe

Ti vettetek mostanában videojátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)