Hirdetés

Felvásárolja a Fall Guys fejlesztőit az Epic Games

|

A Rocket League csapata után egy újabb népszerű online játék készítői csatlakoznak az Epic nagy családjához. De mi lesz a Steammel?

Hirdetés

Már szinte meg is feledkeztünk arról, hogy az Epic Games elsődleges bevételi forrása a Fortnite, mely ugyan az Apple-lel folytatott kardoskodás miatt a méretes iPhone-os és iPad-es közönség számára nem elérhető, más platformokon továbbra is sikerrel fut. Az Epic Games Store is szépen előtérbe került időközben, és az ajándékok, valamint csábító leárazások miatt egyre többen találják vonzónak.

Az Epicnek tehát van miből költenie, így számítottunk rá, hogy nem érik be a Psyonixszal. Eddig kellett várnunk egy újabb beszerzésre.

Hirdetés

A cég ma jelentette be, hogy megszerezte a Tonic Games Groupot, mely a Fall Guyst fejlesztő Mediatonic anyavállalata, és az Irregular Corporation kiadót, valamint a Fortitude Games stúdiót is magába foglalja.

Ez a közeljövőben nem eredményez számottevő változást: mint azt a most közzétett GYIK-ben is írják, a játék marad a Steamen, nem fogják átköltöztetni az Epic Games Store-ba, és ingyenessé sem teszik. A Rocket League-nél ugye mindkét utóbbit meglépték, de az már jóval régebben indult.

A Mediatonic ugyan nem tett konkrét ígéretet, de belengette, hogy átvesznek majd elemeket a Fortnite-tól és a Rocket League-től - például a cross-playt és a cross-progressiont, hogy együtt játszhasson mindenki, és a platformok között szabadon lehessen átvinni az előrehaladást.

A Fall Guys jelenleg PC-n, PS4-en és PS5-ön játszható, de jön Switchre és Xboxokra is idén nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)