Hirdetés

Felvásárolta az Epic Games a Rock Band sorozat fejlesztőit, de nem biztos, hogy ennek jó vége lesz

|

A Harmonix azt ígéri, továbbra is támogatja a Rock Bandet, de közben a Fortnite fejlesztésébe is besegít.

Hirdetés

Egészen különleges fejlesztőcsapat a Harmonix Music Systems, mely kimondottan arra szakosodott, hogy zenés játékokat szolgáltasson. Nekik köszönhetjük az Amplitude-ot, a Guitar Hero sorozat első részeit, a Rock Band szériát, a Dance Centralt, de az elmúlt években is szakadatlanul próbálkoztak újdonságokkal, köztük a VR-os Audicával, a Fuserrel és a Twitch Sings közösségi élménnyel.

Miközben a Rock Band 4-et, illetve a Fusert továbbra is életben akarják tartani, és 2022 folyamán is fogják frissíteni, az Epic Gameshez való csatlakozással újabb feladatokat kapnak.

Hirdetés

Az Epicnek nem titkolt célja, hogy a metaverzum építésébe vonja be a Harmonixot, a csapat zenés élményeket, játékelemeket fog a Fortnite-hoz készíteni. Ígéretet tettek arra is, hogy még ambíciózusabb, még innovatívabb zenés játékokkal állnak elő a jövőben.

A már megjelent játékok nem tűnnek el más boltokból, de jó eséllyel bekerülnek majd az Epic Games Store-ba is.

Az Epic Games sorra vásárol fel kisebb, független stúdiókat: hozzájuk tartozik a Rocket League-ről ismert Psyonix és a Fall Guys-szal elhíresült Mediatonic is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)