Hirdetés

Még a FIFA 19 borítóját is le kellett cserélni Cristiano Ronaldo miatt

|

A világsztár átigazolása okozott némi fejtörést a marketinges csapatnak, de még időben lereagálták a helyzetet.

Hirdetés

Focirajongók milliói estek extázisba, és még többen bőgték el magukat, amikor kedvenc támadójuk, a portugál Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy a Real Madridból az olasz bajnokság szupercsapatába, a Juventusba igazol.

Hirdetés

Az EA-nél is okozott némi kavarodást a dolog, a FIFA 19 borítóján ugyanis épp a 33 éves klasszis pózol, természetesen még Real Madrid mezben. Szerencsére a megjelenésig még van pár hete a marketinges csapatnak, akik nem estek pánikba, és azonnal megváltoztatták az anyagokat.

Hogy a már kihelyezett plakátokat lecserélik-e, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy a grafikusok nagyon ügyesen átrajzolták a Real Madrid mezt a zebrák fekete-fehér csíkos mintájára, így a szeptemberi megjelenéskor Ronaldo már Juve mezben feszít majd a dobozon.

Reméljük, hogy nem éri utol a borító-sztárok átka, és sikerül bezsebelnie idén is pár bajnoki címet az olasz csapattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)