Hirdetés

A FIFA 19 lett az év első hetének legnépszerűbb játéka a briteknél

|

A Red Dead Redemption 2 most egy kicsit hátrébb csúszott.

Hirdetés

Január első hete mindig a szokottnál unalmasabb a játékeladási toplistákon, nem sokan rohannak a boltokba az ünnepek után. Ez érthető, pláne ha megnézzük, milyen digitális leárazások voltak az elmúlt hetekben.

Hirdetés

Mindenesetre az Egyesült Királyság játékosai vásárolgattak ezt-azt, de a top 10-ben alig volt változás. A FIFA 19 és a Red Dead Redemption 2 helyet cseréltek az első és második pozícióban, a Mario Kart 8 Deluxe és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy egyet feljebb, míg a Spyro Reignited Trilogy kettőt lejjebb lépett. A múlt héten a 11. helyen végzett AC: Odyssey szintén egy helycserével kitúrta a 10-es listáról a Marvel's Spider-Mant. 

A héten érkező New Super Mario Bros. U Deluxe biztos felkerül majd, addig viszont íme a múlt hét eladásai alapján összeállt lista:

1. FIFA 19
2. Red Dead Redemption 2
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Super Smash Bros. Ultimate
5. Battlefield V
6. Forza Horizon 4
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. Spyro Reignited Trilogy
10. Assassin's Creed Odyssey

A top 40-et erre találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)