Hirdetés

A Mario Kart 8: Deluxe is jobban fogyott a múlt héten, mint bármely új játék

|

Igaz, csak rétegjátékok érkeztek, a Sony új exkluzívja miatt pedig nem döntötték be a vásárlók az Egyesült Királyság videojátékboltjainak pultjait.

Hirdetés

Az október 25-én megjelenő Call of Duty: Modern Warfare az egyetlen, aminek a közeljövőben sikerülhet megfosztani a FIFA 20-at trónjától, addig még csökkenő eladásokkal is az EA sportjátéka maradhat az élen. 

Hirdetés

Az október 4-étől kapható Breakpoint egy elég gyenge kezdéssel szerezte meg a második helyet egy héttel korábban, de most csak 56%-ot estek a dobozos eladások Nagy-Britanniában, ami nem számít tragikusnak. A Mario Kart 8: Deluxe előrébb ugrott, a Gears 5 viszont megőrizte negyedik helyét. A legjobban teljesítő újdonság az ötödik helyen végzett GRID volt, de a Yooka-Laylee and the Impossible Lair csak a 31. helyig jutott, és ezt is elsősorban a Switch-tulajoknak köszönheti. A PS4-exkluzív Concrete Genie a 35. lett, reméljük, digitálisan jobban ment, mert megérdemli. (Ráadásul magyar nyelvű, úgyhogy már csak ezért is vegyétek!)

Íme az e heti top 10-es lista:

1. FIFA 20
2. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
3. Mario Kart 8: Deluxe
4. Gears 5
5. GRID
6. Minecraft
7. The Legend of Zelda: Link's Awakening
8. Borderlands 3
9. Grand Theft Auto V
10. Sea of Thieves

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)