Hirdetés

FIFA 20 - máris tízmillióan játsszák

|

Az EA Sports megosztott pár érdekes adatot arról, mennyire jött be, hogy utcai focival turbózták fel a sorozat idei részét. És még ajándékot is kapunk.

Hirdetés

Alig pár hete, szeptember 24-én jelent meg a FIFA 20, és ahogy a FIFA játékok általában szoktak, azonnal felszökött az eladási listák élére. Az EA Sports 10 millió játékosról számolt be, és valószínűleg belekalkulálták azokat is, akik az EA Access vagy Origin Access használatával néztek rá a játékra.

Hirdetés

A mérföldkő elérésének örömére mindenki, aki október 17-ig belép, 8000 Volta Coinnal lesz gazdagabb. Azt is megtudtuk, hogy a játékosok eddig 450 millió meccset játszottak le, 1,2 milliárd gólt lőttek, és több mint 5 millió saját focistát alkottak a VOLTA Footballban, valamint szeptember 24. óta 272 millió meccs zajlott le a FIFA Ultimate Team módban. Igazából meg sem lepődünk ezen számok láttán, amíg világ a világ, a FIFA-t nem fogjuk megunni; vagy legalábbis nagyon el kell szúrni valamit, hogy visszaessen az érdeklődés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)