Hirdetés

Több mint 90 millió forintnyi játékbeli fizetőeszköz lopásával gyanúsítanak egy FIFA-játékost

|

Az FBI egy 25 éves játékost gyanúsít, aki öt évet és jelentős pénzbeli büntetést is kaphat.

Hirdetés

Évek óta vannak mikrotranzakciók a FIFA játékokban, de kevesen emeltek szót emiatt. A FUT módban pedig könnyebb úgy érvényesülni, ha az ember költ, és mint az az EA bevételein látszik, sok játékos nem tudja zárva tartani a pénztárcáját.

Hirdetés

A szerb-olasz Martin Marsich viszont nem akart fizetni, a gyanú szerint inkább az NBA Live 15 egyik exploitját használva feltörte a FIFA szervereit, és 324 000 dollár értékben szerzett játékbeli fizetőeszközt. A játék példányait 17000 felhasználónak, a játékbeli pénzt 8000-nek küldte tovább, majd az accountokat és a csomagokat a fekete piacon árulta. San Franciscóban, a reptéren fogták el, ott állt bíróság elé, és ha bűnösnek találják, 5 év börtönbüntetést és 250 000 dolláros pénzbirságot is kaphat. Ítélet a jövő héten születhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)