Hirdetés

Több évtizedes mélyponton a mozibevételek

|

A járvány miatt egyre kevesebben járnak moziba, így pedig bizony a kasszák sem telnek meg túlságosan.

Hirdetés

Súlyos problémákat okoz világszerte a koronavírus-járvány, ami nemcsak egészségügyi kockázatot jelent, hanem rengeteg különböző iparágra is nagyon kedvezőtlen hatással van. Már eddig is voltak gondok miatta a filmiparban, ám a mozik korlátozásai sajnos csak rontottak a helyzeten.

Hirdetés

2000 szeptembere óta nem zártak ennyire gyenge hétvégét a mozik Észak-Amerikában, mint előző héten. Péntektől vasárnapig nagyjából 55,3 millió dollár bevétel folyt be a kasszákba, és az adatok szerint csak az Előre című animációs filmnek sikerült átlépnie a 10 milliós határt a három nap alatt. Nem nehéz kitalálni, mi állhat a dolog hátterében, ugyanis a koronavírus-járvány miatt jóval kevesebb nézőt lehetett beengedni a mozikba. Erre pedig még rátett egy lapáttal, hogy sokan már alig mernek kimozdulni lakásaikból.

Egyébként hazánkban sem túl rózsás a helyzet, hiszen a járvány terjedése miatt határozatlan időre az összes magyar mozi bezárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)