Hirdetés

Jobban startolt a Fire Emblem: Three Houses, mint a Wolfenstein: Youngblood

|

Sokkal több brit játékos ment boltba a Nintendo új exkluzívjáért, mint a Bethesda multiplatform játékáért.

Hirdetés

Ahogy közeledünk az őszi időszakhoz, szép lassan kezd újra érdekessé válni a játékeladási lista. Jött pár izgalmas újdonság a héten, és egyből az élre is törtek, hátrébb nyomva Mariót, Crasht, meg a többieket.

Hirdetés

A brit dobozos eladások tekintetében az elmúlt héten egy újabb Nintendo-exkluzív, a Fire Emblem: Three Houses teljesített a legjobban, melyből közel kétszer annyi fogyott, mint a 2013-as Fire Emblem Awakeningből annak megjelenésekor. Magabiztosan lett övé az első hely, ugyanis a második pozícióig jutó Wolfenstein: Youngbloodból (mely PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre kapható) feleannyit adtak el, mint a Fire Emblem széria új részéből. Ennek oka lehet egyrészt az, hogy spin-offról van szó, másrészt az, hogy mivel egész olcsón adták ki, a legtöbben inkább a digitális vásárlás mellett döntöttek. A top 10-be visszatért a GTA V is az új frissítésnek köszönhetően. Volt még egy újdonság, a Kill La Kill - IF, de az épphogy meg tudta kaparintani a 40. helyet.

Alább a top 10, ezen az oldalon meg a top 40.

1. Fire Emblem: Three Houses
2. Wolfenstein: Youngblood
3. Crash Team Racing Nitro-Fueled
4. Super Mario Maker 2
5. FIFA 19
6. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
7. Grand Theft Auto V
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. F1 2019
10. Red Dead Redemption 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)