Hirdetés

A Fire Emblem: Three Houses pozíciója megingathatatlan, a Youngblood nagyot zuhant

|

Az is látszik, hogy a britek nem buknak igazán az amerikai focira. Bár ez nem nagy újdonság.

Hirdetés

Már a múlt héten is láthattuk, hogy a Nintendo megint belenyúlt a jóba, és a többi Switch-exkluzívhoz hasonlóan a Fire Emblem: Three Houses is óriási sikert aratott. Folytatódik a menetelés, a második héten mindössze 60%-ot estek az eladások a megjelenés hetéhez képest, ami teljesen elfogadhatónak számít.

Hirdetés

A FIFA 19 újra előrébb ugrott, mindössze 66 példányon múlt, hogy nem vette át a Fire Emblem helyét. A hét újonca, a Madden NFL 20 az 5. pozíciót tudta megszerezni, a Wolfenstein: Youngblood pedig a másodikról a nyolcadikra zuhant. Máshol nem látni nagy változást. A UKIE egyébként arról is írt, hogy a dobozos játékok eladásai az Egyesült Királyságban közel 15%-ot estek az előző év ugyanezen időszakához képest. Alább a tizes lista, itt a 40-es.

1. Fire Emblem: Three Houses
2. FIFA 19
3. Crash Team Racing Nitro-Fueled
4. Super Mario Maker 2
5. Madden NFL 20
6. Grand Theft Auto V
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Wolfenstein: Youngblood
9. Super Smash Bros. Ultimate
10. Minecraft

Ezen a héten az Age of Wonders: Planetfall lesz az egyetlen játék, ami megjelenhet az összesítésben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)