Hirdetés

Sikert arattak a Focus Home Interactive idei játékai

|

Az A Plague Tale: Innocence és a GreedFall eladásaival is nagyon elégedett a kiadó.

Hirdetés

Az év egyik nagy meglepetése volt a tavasszal megjelent A Plague Tale: Innocence. Az Asobo Studio első olyan projektje volt, ami egy érettebb közönségnek szólt, de a csapat sikerrel vette a kihívást.

Hirdetés

A Focus Home Interactive legfrissebb, a 2019/20-as pénzügyi év első felének eredményeit taglaló pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó 79,8 millió eurós bevételnek örülhetett, ami 80%-kal több, mint a tavalyi év azonos időszakában. Ez egyaránt köszönhető az A Plague Tale és a GreedFall sikerének, melyek közül az utóbbi jelentősen túlteljesítette az elvárásokat. Sikeres volt a World War Z konzolos változata is. (A PC-set a Mad Dog Games adta ki.) 

A The Surge 2 eredményeit még nem ismerjük, mert a Deck13 új játéka már a második pénzügyi félévben jelent meg. Erről leghamarabb januárban fogunk bármi hivatalosat megtudni. A kiadó egyetlen játékkal készül még az aktuális pénzügyi évben, ami a MudRunner szériát folytató SnowRunner lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)