Hirdetés

Tizenkét új projektet felügyel a Focus Home, három Warhammer játék is készül

|

Nem csak a Dontnodot támogatja egy vadonatúj projekt megvalósításában.

Hirdetés

Egészen belendült a Focus Home Interactive az elmúlt években. A kiadó következő játéka a World War Z lesz, de nem kell sokat várnunk az A Plague Tale: Innocence-re sem.

Hirdetés

És ez még csak a kezdet. Egyfelől folytatják együttműködésüket a Dontnod Entertainmenttel (Vampyr), az Asobo Studióval (A Plague Tale: Innocence), a Saber Interactive-val (World War Z, MudRunner), a Passtech Games-szel (Masters of Anima), a Deck13-nel (The Surge 2), a Streum On Studióval (Space Hulk: Deathwing), valamint megszerezték a Call of Cthulhu jogokat a következő tíz évre. Másrészt leszerződtek a Sumo Digitallal (legutóbb a Crackdown 3-at fejezték be, most épp a Team Sonic Racinget, és náluk van az élőhalott Dead Island 2 is), a Limestone Games-szel (Aeon Must Die!), valamint a Lightbulb Crew-val (Games of Glory) is.

A legtöbb esetben csak tippelhetünk, hogy milyen játék készül, de az biztos, hogy a Saber Interactive, a Streum On és a Gasket Games egy-egy Warhammer témájú címet faragnak, a Lightbulbnak az Othercide terjesztésében segítenek, az EVE: Valkyrie-t készítő Sumo Newcastle pedig egy többjátékos, sötét univerzumban játszódó játékon dolgozik.

A Call of Cthulhu, a Vampyr és a Farming Simulator Switchre látogat 2019-ben, a MudRunner pedig iOS-re és Androidra. Ezek mellett jön még a GreedFall is, valamint a MudRunner 2. Remélhetőleg a mennyiség mellett a minőségre is elég figyelmet fordítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)