Hirdetés

World War Z - hatalmasat lendített a Focus Home éves bevételén

|

A Focus Home Interactive legutóbbi pénzügyi jelentése szerint majdnem 50%-kal több bevételt termeltek az előző évhez képest.

Hirdetés

Arról már korábban is hallottunk, hogy nagyon jól teljesített üzletileg a World War Z, viszont most a Focus Home Interactive legutóbbi pénzügyi jelentéséből az is kiderült, hogy ezek az eredmények mit is jelentettek pontosan a cég számára.

Hirdetés

Az első üzleti negyedévre vonatkozó adatok szerint a World War Z még a viszonyag közepes értékelések ellenére is elképesztő eredményt produkált a cég számára: az idei évhez képest 49%-ot ugrott a Focus Home bevétele, aminek szinte teljes egészét a zombis lövölde teszi ki, ugyanis az eladások 42%-a innen származott.

Nem meglepő módon Jürgen Goeldner, a cég egyik igazgatója is úgy gondolja, hogy ez egy fontos időszak a cég számára:

"Ez a negyedév egy fontos mérföldkő a Focus Home Interactive, hiszen a World War Z és az A Plague Tale is sikernek bizonyultak, emellett pedig a korábbi megjelenéseink teljesítménye is azt igazolja, hogy az üzleti modellünk jól működik. Ez a kiváló lendület és a The Surge 2 illetve a GreedFall közelgő megjelenése csak megerősíti az ambícióinkat az elkövetkező évekre nézve."

Valóban nagyon szép eredményeket mondhat magáénak a cég és reméljük, hogy az idén érkező GreedFall is hasonlóan jól szerepel majd. Ti játszottátok már a World War Z-t? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)