Hirdetés

Folytatódik a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

|

Márciusban még bizonytalan volt, hogy az ukrán székhelyű csapat tud-e tovább dolgozni a S.T.A.L.K.E.R. 2-n.

Hirdetés

Továbbra is zajlik az orosz-ukrán háború, ami felforgatta az Ukrajnában tevékenykedő játékfejlesztők életét is. A GSC Game World márciusban jelentette be, hogy szüneteltetni kénytelen a S.T.A.L.K.E.R. 2  fejlesztését, mivel Kijev, ahol az irodájuk is található, veszélyes területté vált, és amíg nem találnak valami megoldást arra, hogy mindenkit biztonságba helyezzenek, nem tudnak tovább dolgozni.

Amint azt korábban pletykálták, a stúdió - jelenlegi tudomásunk szerint ideiglenesen - Prágába költözött, ahol sikerült összeállítani a rendszert, így a fejlesztés folytatódhat.

Hirdetés

A csapat a Discordon erősítette ezt meg, ahol közvetlenül tartja a kapcsolatot a rajongókkal. Azt még mindig nem tudni, hogy a 2022. december 8-ára tervezett megjelenés tartható lesz-e, de két hónap kiesés után ezt nem vennénk biztosra.

Hirdetés

Mindeközben Oroszország blokkolta a játék honlapjának elérését, ahol egy Ukrajna támogatására biztató üzenet látható. Valószínűleg ez - különösen a jelenlegi események fényében - nem lesz komoly hatással a S.T.A.L.K.E.R. 2 sikerére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)