Hirdetés

Fontos mérföldkövet tudhat maga mögött a Fall Guys

|

A babos csoda továbbra is tarol, ezúttal PC-n büszkélkedhet egy újabb eladási csúccsal.

Hirdetés

2020-as harmadik negyedév pénzügyi jelentéseiből kiderült, hogy ugyan a jelenlegi játékosszám már megcsappant kissé, de azért még mindig nagyon szép számokat tud produkálni a PC-re és PlayStation 4-re megjelent Fall Guys: Ultimate Knockout. A Fall Guys lett például a harmadik negyedév legjobban teljesítő Unity-játéka, de egy ennél jóval fajsúlyosabb mérföldkövet is sikerült elérniük. 

Hirdetés

Immár több mint 10 milliós PC-s Fall Guys: Ultimate Knockout talált ugyanis gazdára. És ezek csak a steames eladások, a játék ugyebár PS4-re is megjelent - bár a legtöbb konzolos játékos valószínűleg ingyenes PS Plus címként húzta be a Fall Guyst.

A fejlesztő Mediatonic egyébként jelenleg a harmadik szezonon dolgozik teljes gőzzel, így bátran kijelenthetjük, hogy a jövőben sem fogunk új Fall Guys-tartalmak nélkül maradni. Van már például Untitled Goose Game babruha is, ha épp úgy éreznétek, túl kevés liba került eddig a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)