Hirdetés

Fontos mérföldkövet tudhat maga mögött a Mortal Kombat 11

|

A Warner Bros. Games bejelentette egy örömhírt, de mi inkább már arra lennénk kíváncsiak, jelenleg min dolgozik a NetherRealm Studios.

Hirdetés

Július eleje óta tudjuk, hogy nem érkezik több új tartalom a Mortal Kombat 11-hez, a NetherRealm Studios már egy következő projekt fejlesztésén dolgozik. Egy áprilisi pletyka szerint ez elvileg akár még egy Marvel verekedős cím is lehet, de a konkrétumokat egyelőre semelyik illetékes sem kötötte az orrunkra. Most sem ezt közölte a világgal a  Warner Bros. Games, de ettől még fontos volt a mondanivalójuk.

A stúdió ugyanis bejelentette, hogy a Mortal Kombat 11 eladásai átlépték a 12 milliós álomhatárt. Ez azt jelenti, hogy tavaly október óta sikerült 4 millió példányt eladni, akkor tartottak ugyanis 8 milliónál. 

Hirdetés

Még szebben cseng mindez annak tudatában, hogy a közkedvelt és nagyon sikeres, 2015-ben megjelent Mortal Kombat X "csak" 11 millióig jutott, az új rész tehát most sikeresen lekörözte a tizedik felvonást, egyúttal a széria legjobban fogyó játékává vált. Az egész Mortal Kombat franchise egyébként 73 milliós összesített eladásnál jár, ezt maga Ed Boon, a NetherRealm Studios fejese és a széria atyja jelentette be.

A Mortal Kombat 11-ről még 2019-ben készítettünk videokritikát, ezt alább tudjátok újranézni, vagy pótolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)