Hirdetés

Fontos munkatársat veszíthet el az Activision Blizzard

|

Elvileg rövidesen távozik a szebb napokat is látott csapattól az e-sportért felelős vezető.

Hirdetés

Tavaly még azért láthattuk a hírekben nagyon gyakran az Activision Blizzard nevét, mert szép kis botrány alakult ki a házuk táján, nem olyan régen pedig már azért került reflektorfénybe a csapat, mert kiderült, hogy a jövőben a Microsoft égisze alatt fognak dolgozni.

Azt már tudjuk, hogy a Blizzard egy vadonatúj játék mellett egy folytatáson is ügyködik. Nem mellesleg az e-sport terén sem ismeretlen a stúdió neve, ezért is lehet nagy érvágás a számukra, hogy hamarosan eggyel kevesebben lesznek a brigádban.

Hirdetés

A Sports Business Journal szerint valamikor február végén elhagyja az Activision Blizzard csapatát az e-sport felelős részleg feje, Brandon Snow, aki még 2018 márciusában csatlakozott a kiadóhoz egy egészen más pozícióban. Snow tavaly júliusban kezdte meg munkáját a mostani beosztásában, és az Overwatch League mellett a Call of Duty League-et is felügyelte.

A hírek szerint egy másik munkatárs, Brian Bulatao ugrik be helyettesíteni, amíg sikerül megtalálni Snow utódját. Remélhetőleg az esetleges felmondás nem hagy túl csúnya nyomot a részlegen, hiszen az OWL-nek és a CDL-nek is elég sok rajongója van világszerte, és valószínűleg a Microsoft sem akarja magukra hagyni ezeket a hivatalos bajnokságokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)