Hirdetés

Már nem PewDiePie a játékvilág legbefolyásosabb személye

|

A Forbes friss listáján a svéd Felix Kjellberg csak a második helyre juthatott fel.

Hirdetés

A közelmúltban egy kicsit megváltozott PewDiePie megítélése, köszönhetően botrányainak, amik jelentősen fel lettek fújva, de hatással voltak a youtuber karrierjére.

Hirdetés

A videókkal nem állt le, a közönségét szórakoztatja, 55 milliós követőtáborával és több milliós nézettségeivel még mindig az élen jár. Viszont az a helyzet, hogy összesítettben visszaesett. A Forbes a Traackr és a Captiv8 adatai alapján, illetve figyelembe véve azt, melyik videós hogyan tudott pénzt kihúzni nemcsak a nagy, de a feltörekvő platformokból is, összeállította top 10-es listáját, amin a videojátékipar 10 legbefolyásosabb személyének neve látható. Ez a következőképp néz ki:

1. Mark 'Markplier' Fischbach
2. Felix 'PewDiePie' Kjellberg
3. Evan 'VanossGaming' Fong
4. Sonja 'Omgitsfirefoxx' Reid
5. Lia 'SSSniperWolf' Wolf
6. Sean 'Jacksepticeye' McLoughlin
7. Daniel 'DanDTM' Middleton
8. Tom 'TheSyndicateProject' Cassell
9. Adam 'SkyDoesMinecraft' Dahlberg
10. Mari 'AtomicMarui' Takahashi

Az élre tehát Markiplier került, aki 17 millió feliratkozónál jár, a harmadik helyen pedig a közel 21 milliós Vanoss áll. Látható tehát, hogy nem a feliratkozószám a legfontosabb. Érdekes még, hogy az a Tom Cassell is a listán van, aki korábban ProSyndicate néven dolgozott, és botrányba keveredett a CSGO Lotto miatt.

Kiket követtek közülük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)