Hirdetés

Forradalmi szerepjátékot akarnak csinálni a Blizzard és az Epic korábbi munkatársai

|

Meg is alapítottak a Lightforge Games nevű stúdiót, aminek első játéka érdekes elemeket vegyíthet.

Hirdetés

Játékipari veteránok egy csapata vadonatúj stúdiót alapított, hogy egészen különleges játékokat hozhassanak el nekünk, ráadásul erre a jelek szerint minden esély meg is van, ugyanis korábban igencsak ütős projekteken dolgoztak a srácok.

A csapat első játéka elvileg egy olyan cross-platform kaland lesz, amiben a játékosoknak hatalmuk lesz világokat létrehozni, és példanélküli szabadságot kapnak saját történeteik elmesélésére.

Hirdetés

A csapat öt alapítója korábban olyan kalandok megalkotásában vett részt, mint a World of Warcraft, a Diablo III, az Overwatch, a Fortnite, a The Elder Scrolls Online vagy épp a Star Wars: The Old Republic. Róluk van szó, zárójelben a korábbi stúdiójuk látható:

- Matt Schembari (Blizzard, Epic Games)
- Dan Hertzka (Epic Games)
- Nathan Fairbanks (Epic Games)
- Glenn Rane (Blizzard)
- Marc Hutcheson (Blizzard, Epic Games)

A CEO-ként tevékenykedő Schembari elmondása szerint mind nagyon szeretik az erősen szociális, kreatív játékokat, és kifejezetten szeretik azokat a kalandokat, amelyekben a játékos irányítja a narratívát. A tervek szerint a Minecraftól és a Robloxból ismert elemeket kombinálják majd az asztali szerepjátékokkal, teljesen új irányból megközelítve az RPG műfajt.

A teljesen távmunkában működő Lightforge Games egyébként szép kis büdzséből gazdálkodhat, hiszen sikerült 5 millió dollárt gyűjteniük a különböző befektetőknek köszönhetően, amelyek között megtalálható a Mike Morhaime által alapított Dreamhaven is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)