Hirdetés

Forrong a Destiny 2 közössége, mivel a Bungie még több pénzt akar kisajtolni belőlük

|

Kezd a játékosoknak elege lenni abból, hogy mindenért külön kell fizetniük - az új kiegészítő esetében már a dungeonök is felárasak lesznek.

Hirdetés

2019 elején jelentette be a Bungie, hogy elszakad az Activisiontől, és önállóan kívánja a továbbiakban üzemeltetni a Destiny 2-t. A játékot korábban is sok kritika érte monetizációs megoldásai és az áruk ellenére túl kevés tartalmat kínáló kiegészítői miatt, és úgy látszik, a csapat továbbra sem találta meg az egyensúlyt.

Az egy (önmagában szomorú) dolog, hogy sorra archiválják korábbi kiegészítők kampányait, de most épp a jövőre érkező The Witch Queen miatt áll a bál.

Hirdetés

A február 22-én, a jövő tavaszi játékszezon legsűrűbb időszakában érkező kiegészítő több változatban is elérhető lesz: a Standard Edition a kampányt, a Throne World zónát, új exotic cuccokat és egy új raidet kínál, de a 2 új dungeont és a Season Pass-eket csak a Deluxe Edition és a Collector's Edition vásárlói érhetik majd el, egy további dungeont pedig csak a 30th Anniversary Pack vásárlóinak nyitnak meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A napokban kezdtek el emiatt szót emelni a fórumozók, miután világossá vált, hogy a dungeonöket elzárják előlük, és csak felár ellenében érhetik majd el őket valamikor a jövőben, a Season Pass-nek sem képezik részét. 

A Bungie valószínűleg nem rezzen össze, amíg lesz, aki a vitatható döntések ellenére is befizet az újdonságokra. A múltban több, a közösség által bírált megoldás miatt is bocsánatot kértek, mégis úgy tűnik, hogy nem tanultak ezekből. Nehéz lehet független fejlesztőként egy ekkora játékot életben tartani, de eljön majd az a pont, amikor már nem lehet tovább feszíteni a határokat; ekkor fog megjelenni a Destiny 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)