Hirdetés

Fortnite Battle Royale - brutális bevételeket hoz a mobilos verzió

|

A Fortnite Battle Royale mobilos portja is hatalmas népszerűség örvend, de még így is furcsa belegondolni, mennyit lehet kaszálni ezzel.

Hirdetés

Pár napja jelent meg hivalatosan a Fornite Battle Royale, így már nem szükséges meghívó ahhoz, hogy belevessük magunkat a mókába. Időközben egy marketing bejelentés is elkészült az applikáció pénzügyi bevételeit illetően.

Hirdetés

A Sensor Tower, marketing hírszerző cég jelentése szerint a hivalatos megjelenést követően a napi bevétel elérte a 1,8 millió dollárt, ami az elmúlt hetekben "csak" átlagosan 620000 dollárt volt.

Az előző rekordot március 28-án érte el a bevétel, akkor 1,2 millió dollárt hozott a konyhára a játék. A jelentésből továbbá kiderül, hogy március 15-e óta a játék több mint 15 millió dollárt termelt, amiből 10,5 millió dollár az Epic Games zsebébe landolt. 

Nem csak a bevétel, hanem a letöltések száma is milliókban mérhető. A játékot 11 milliószor installálták, amivel jelenleg huszonhárom ország Top 10 listáján kapott helyet.

Az Egyesült Államokban több mint 6 millió dollárt generált egy hét alatt, ezzel olyan játékokat utasított maga mögé, mint a Candy Crush Saga (5,8 millió dollár), a Clash of Clans (4,1 millió dollár) és a Pokémon GO (2,7 millió dollár).

A fentiekhez még érdemes hozzátenni, hogy ezek a számok csak az App Store letöltésekre korlátozódik. Az elkövetkező hónapokban a Fortnite Battle Royale Androidra is megjelenik, így akkor ismét nyílik a kassza, lehet csorgatni bele az aprót. 

Az ilyen híreknél kicsit mindig görcsbe rándul a gyomrunk, hogy vajon mi lesz a single player AAA játékok jövője ilyen eredmények mellett, de szerencsére mindig van pár csodás cím, amelyek reményt adnak arra, hogy a mobilos játékpiac nem zabálja fel az ipart teljesen.

Ti nyomjátok a Fortnite mobilos változatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)