Hirdetés

Ismét számos rekordot beállított a Fortnite

|

Több mint 7 millióan figyelték, mi lesz a játékkal, miután a pályát beszippantotta egy fekete lyuk.

Hirdetés

Autók és kukák felgyújtására szerencsére nem került sor, de megrengette a világot, hogy két teljes napon át játszhatatlan volt a Fortnite. Az Epic olyat tett, amit csak egy ekkora játékkal lehet megtenni, és olyan felhajtást kerített a Chapter 2 indulásának, amilyet megérdemelt.

Hirdetés

Twitchen, Twitteren és YouTube-on is rengetegen várták, hogy mi következik, miután a játszani vágyókat csak egy fekete lyuk fogadta. Előbbi két platformon nézettségi rekordot is döntött az esemény, utóbbin viszont továbbra is koncertközvetítések állnak az élen. 

A Twitch felületén a hivatalos streamet és a youtuberek adásait 1,7 millióan nézték, Twitteren pedig 42,8 millió megtekintéssel, 50,7 millió megtekintett perccel a platform legnagyobb érdeklődést vonzó videojátékos eseménye lett a "The End". Volt, hogy egyidőben 4,3 millióan figyeltek a három oldalon egyszerre.

A pálya átdolgozása és az új játékelemek valóban felrázták a továbbra is stabilan népszerű játékot, reméljük, mostantól tíz szezononként mindig így fognak váltani. A leggázabb sztorikat egyébként az alábbi videóba gyűjtöttük össze, érdemes megnézni, voltak izgalmas események.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)