Hirdetés

Fortnite - már több mint egymilliárd dollár bevételt hoztak a játékbeli eladások

|

Továbbra is elképesztően sikeres a játék, a tavaszi időszak rengeteg pénzt hozott az Epic Games konyhájára.

Hirdetés

A GamesIndustry.biz legfrissebb adatai szerint a Fortnite már több mint egy milliárd dolláros bevételt ért kizárólag a játékbeli termékek értékesítéséből. 

Hirdetés

A battle royale játék igazi popkulturális jelenséggé vált, ami meg is látszik a bevételi számokon. A Superdata piackutató cég riportjai szerint a tavalyi debütálás óta a Fortnite eladásai minden hónapban növekedtek, az idei márciusi és májusi hónapok közti időszakban 800 millió dolláros bevételt számoltak, és ebből csak a májusi eladások jelentenek 318 milliót.

Elképesztő számok ezek, és a Fortnite-ba továbbra is érkeznek a legújabb érdekes tartalmak (most éppen a Season 5-nek köszönhetően), így még csak tippelni sem lehet, hogy mikor érnek a csúcsra, és kezdenek kicsit visszaesni a bevételek.

A játékbeli V-Bucks fizetőeszköz, a battle pass és a kozmetikai cuccok piaca láthatóan kiváló üzleti döntések voltak, és a jelek szerint elég sokáig és jól működően fenntartható is a rendszer. Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő és mivel rukkol elő az Epic.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)