Hirdetés

Nem a Fortnite a legnépszerűbb játék a YouTube-on

|

Hiába az Epic Games battle royale játékának térhódítása, a videós platformon egy sokkal régebbi cím a legnépszerűbb.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az Epic Games fejlesztői nagyon eltaláltak valamit, hiszen a Fortnite battle royale része elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. Ám akad egy olyan játék, ami egy kicsit régebb óta van a piacon, és még mindig stabilan tartja magát a YouTube toplistájának élén.

Hirdetés

A YouTube gamer tartalmakért felelős igazgatója, Ryan Watt nemrég elárulta, hogy ugyan a Fortnite komolyan hozzájárult a gaming videók népszerűségének növekedéséhez, továbbra is a Minecraft a legnépszerűbb játék az oldalon világszerte. Ebben valószínűleg az is segített, hogy még mindig rengeteg új tartalom érkezik a Mojang alkotásába, így a videósok mindig tudnak valami újat mutatni.

A toplista egyébként piaconként eltérő lehet, hiszen például a Közel-Keleten vagy Ázsiában olyan mobilos címek is ott vannak a legnépszerűbb játékok között, mint az Arena of Valor vagy a Mobile Legends: Bang Bang. Wyatt szerint az emberek csak mostanában kezdtek el mobilos tartalmakat nézni a YouTube-on, hiába népszerűek már régóta a telefonos játékok.

Ti játszotok még a Minecrafttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)