Hirdetés

Forza Horizon 3 - már több mint 9 millióan szelik az utakat

|

A közel két éves játék még mindig nagyon jól teljesít.

Hirdetés

Ralph Fulton, a Playground Games kreatív igazgatója beszélgetett az IGN.com-mal nemrégiben, az interjúból pedig kiderült, hogy a Forza Horizon 3 még közel két év után is töretlen népszerűségnek örvend.

Hirdetés

Fulton elmondta, hogy a legfrissebb riportok alapján a játékosbázis már átlépte a 9 milliós határt, ami nagyszerű teljesítmény. Természetesen nagyon örül a sikernek, és a Forza Horizon 3 indulásakor talán csak a legvadabb álmaiban gondolta volna, hogy ilyen kiváló eladásokat produkál majd a játék.

A Forza Horizon 3 2016. szeptember 27-én debütált PC-n és Xbox One-on, a folytatást pedig már bejelentették az E3-on, és október 2-án fog megjelenni ugyanezekre a platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)