Hirdetés

Valamiért nagyon kell most az embereknek a Forza Horizon 4

|

A brit boltokban a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle volt a legnépszerűbb újdonság, de leárazásoknak köszönhetően két versenyjáték is a top 10-ig jutott.

Hirdetés

Újabb kevésbé eseménydús héten vagyunk túl, de tényleg nem kell már sokat várni márciusig, amikor először a Nioh 2 és az Ori and the Will of the Wisps kavarhatja meg a játékeladási toplistákat, majd a Doom Eternal és az Animal Crossing: New Horizons léphet előre és törheti meg a FIFA, a COD és a GTA V triójának uralmát.

Hirdetés

Az elmúlt hét egyetlen dobozos újdonsága, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle a tizedik helyig jutott - még a semmiből a 8. helyre befutó Forza Horizon 4 is megelőzte. Valószínűleg sokan döntöttek úgy, hogy nem veszik meg a teljes csomagot, csak egyik vagy másik játékot külön, digitálisan; elvégre eléggé eltérő stílusú címek ezek. Szintén nagyot nőtt a Team Sonic Racing népszerűsége, ami a múlt héten még a 22. volt, most meg a 7. A múltheti listán szereplő újdonságok közül a Dreams a 15. helyre csúszott le, a Darksiders Genesis és a Yakuza Collection pedig kiesett a top 40-ből. 

  1. FIFA 20
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. Star Wars Jedi: Fallen Order
  5. Minecraft (Switch)
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Team Sonic Racing
  8. Forza Horizon 4
  9. Luigi's Mansion 3
  10. Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Ti vettetek most valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)