Hirdetés

Forza Horizon 4 - hétmillióan játszottak a megjelenés óta

|

A tavalyi év egyetlen értékelhető Microsoft játéka továbbra is népszerű.

Hirdetés

Még annak ellenére is fantasztikus lett a Forza Horizon 4, hogy fizikai fájdalmat okoz pénz és autók helyett kesztyűket, balettcipőt, táncmozdulatokat, illetve dudahangokat kipörgetni benne. Szerencsére két táncot már kivettek, úgyhogy nagyobb eséllyel kapunk valami tényleg értékeset.

Hirdetés

A játék októberben jelent meg, azóta - a hivatalos Twitter fiók üzenete alapján - több mint hétmillió játékos indította el. Ez nem jelenti, hogy ennyi példányt adtak el belőle, ugyanis mint minden Microsoft által kiadott cím, ez is az első pillanattól fogva elérhető az Xbox Game Pass kínálatában, de valószínűleg a vásárlók száma sem alacsony.

A Forza Horizon 3-ból a megjelenését követő négy hónapban 2,5 millió példány talált gazdára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)