Hirdetés

Új stúdiót nyit a Forza Horizon játékok fejlesztőcsapata

|

A Playground Games eddig ugyan csak a Microsoft megbízásából, és csak Forza játékokon dolgozott, függetlenként működik, és most egy új területen is szeretné kipróbálni magát.

Hirdetés

A Codemasters, a Bizarre Creations és a Criterion Games egykori, autós játékokban elég tapasztalt fejlesztőiből alakult Playground Games 2010 óta készíti a Forza Horizon sorozat egyes részeit, és nagyon elégedettek vagyunk a csapat munkájával. 

Régóta tervezik, hogy valami másba is belevágnak, és most eljött az idő, hogy megnyíljon egy másik stúdió, mely egy nyílt világú, de nem versenyzős játékon fog dolgozni. Egyelőre még keresik az új munkatársakat, akiknek olyan tapasztalatai vannak, melyekkel ők nem rendelkeznek, és közös erővel fognak valamit összehozni. Akármi is legyen, a vezetés biztos rendben lesz. 

Egyébként annak ellenére, hogy a Playground Xbox-exkluzív játékokat készített, még nem biztos, hogy következő projektje esetében is a Microsofttal fog együttműködni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)