Hirdetés

A Microsoft felvásárolja a Forza Horizon fejlesztőcsapatát?

|

A Playground Games is a Microsoft belsős stúdiójává válhat.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a 2010-ben megalapított, brit Playground Games korábban kizárólag a Microsoft platformjaira készítette a Forza Horizon szériájának epizódjait, mégis függetlenek volt. De úgy tűnik, hogy ez nem marad sokáig így. 

Hirdetés

A Playground már kalapálja a következő Forza Horizont, amely az idei E3-on mutatkozhat be a Microsoft előadásán, de a pletykák szerint náluk készül egy új Fable is. Minden oka megvan tehát a redmondi vállalatnak arra, hogy szorosabbra fűzze a kapcsolatot a fejlesztőcsapattal és a WCCFTech értesülései szerint erre sor is kerül. A bejegyzett cégeket felvonultató Companies House oldalon úgyis május 29-én frissült a stúdió adatlapja, az új igazgató pedig az a Keith Dolliver, aki a Microsoft Corporation alelnöke és a LinkedIn profilja alapján a kompániák egyesítése, valamint felvásárlása a specialitása. Korábban ő került minden olyan csapat élére, amelyet bekebelezett a kiadó: ilyen a Rare és a Lionhead is. 

Tekintve, hogy Phil Spencer a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy több pénzt fognak fordítani a belsős stúdiókra és saját fejlesztésű játékokra, a már eddig is nekik dolgozó Playground megszerzése evidens lépésnek tűnik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)