Hirdetés

Megvan, mikor jelenthetik be, hogy a Disney felvásárolta a Foxot

|

Elvileg most már tényleg pont került a Fox és a Disney ügyének végére.

Hirdetés

Hetek óta egyre gyanúsabb és konkrétabb pletykákat hallunk arról, hogy a Disney nem csak meg szeretné vásárolni a Foxot, hanem tényleg közel az aláírás, vagy az is lehet, hogy már meg is történt. 

Hirdetés

A CNBC szerint most már tényleg megegyezett a Disney és a 21st Century Fox, a megállapodást pedig ezen a héten csütörtökön fogják hivatalosan is bejelenteni. Mindez annak fényében mát valóban betonbiztos információnak tűnik, hogy tegnap a Disney egyetlen vetélytársa, a Comcast kihátrált a versenyből, vagyis ők már biztosan nem fogják megvenni a Foxot. Egyedüli ajánlattevőként így a Disney biztos befutónak tűnik. 

Elvileg a Fox csak a hír- és sportrészlegét tartja meg, az összes filmekhez és sorozatokhoz kapcsolódó jog és vállalatrész a Disney-hez vándorol. 

Egyértelmű, hogy a képregényrajongók szempontjából a hír legfontosabb része az, hogy rengeteg év huzavona után a Fantasztikus Négyes és a teljes X-Men csapat is hazatér, a Disney megszerzi ezen karakterek filmes jogait is. 

Egyetlen személyes hozzáfűzést engedjetek meg, mielőtt mindenki szívrohamot kap, és azon kezd el aggódni, mi lesz Deadpoollal és az R-besorolású X-Men filmekkel: nézzétek meg kérlek a The Punisher sorozatot, és utána lehet, másképp látjátok majd azt a téves feltevést, amely szerint csak családbarát tartalmakat gyárt a Disney-Marvel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)