Hirdetés

Friday the 13th: The Game - már 1,8 millió baltás gyilkos rohangál az erdőben

|

A Friday the 13th: The Game nem büszkélkedhet problémamentes starttal, ennek ellenére igen szépen lehet kaszálni egy erősen bugos alkotással is.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk, mert a többé-kevésbé szórakoztató játékmenet mellett számos teljesítménybeli hibától szenvedett, viszont még így is sokan döntöttek a vásárlás mellett.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Gun Media nemrég nyilvánosságra hozta, hogy a május végi megjelenés óta több mint 1,8 millió példány fogyott. A srácok igyekeznek orvosolni a problémákat, és a csapat feje, Wes Keltner bízik benne, hogy a Friday the 13th: The Game egyszer majd gond nélkül fog futni, és az eddig termelt profit is nagy segítség a technikai hibák javításában. Illetve hát ebben már csak mi bízunk.

Szerintetek hogyan lehetne jobbá tenni a Friday the 13th: The Game-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)