Hirdetés

Frostpunk - 1,4 millió példányban fogyott, de a fejlesztési költség napok alatt megtérült

|

Az 11 bit Studios nagy sikert aratott legfrissebb játékával, és a konzolos megjelenésre még nem is került sor.

Hirdetés

A This War of Mine (ami véletlenül épp a GameStar 2019/04-es, épp a polcokon lévő lapszámának teljes játéka) meghozta a széleskörű ismertséget a 11 bit Studios számára, így a Frostpunkkal is előnyből indulhattak. Egyébként az Anomaly játékok is jók, javasolt pótolni őket, ha kimaradtak eddig.

Hirdetés

A Frostpunk egy éve jelent meg, ez idő alatt 1,4 millió játékos döntött a megvásárlása mellett, és mindössze 66 óra kellett, hogy a fejlesztési költséget sikerüljön megtermelni. A fejlesztők által közzétett adatok alapján a világ 195 országából 191-ben legalább egy példányt eladtak, Arubában 3-at, amiből egy árát visszakérte a vásárló. A kampányt a játékosok 43,8 százaléka fejezte be, ez idő alatt körülbelül 48000 egységnyi szenet bányásztak ki. 59% választotta a hit útját. Kiderült még, hogy átlagosan nagyjából 300-an élnek egy városban, a játékosok 2,9 százaléka elbukott az egyébként nagyon könnyű Serenity módban (akárcsak a játék producere, Marek), és mindössze 0,3 százalék tudta életben tartani embereit 100 napon túl a legnagyobb nehézségi szinten.

A Frostpunk PlayStation 4-es és Xbox One-os változata nyáron jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)