Hirdetés

Gabe Newell védelmébe vette a Cyberpunk 2077 fejlesztőit

|

Szerinte már az is nagy eredmény, hogy egy ilyen komplex és ambíciózus játékot bárki el tud készíteni.

Hirdetés

Miközben továbbra is izgatottan várjuk a Cyberpunk 2077 januárra ígért, a problémák egy részével leszámoló frissítését, a CD Projekt RED-et továbbra is érik támadások mind a befektetők, mind a játékosok részéről. A fejlesztők igyekeznek bocsánatot kérni, ahogy csak tudnak, de mégis inkább annak örülnénk, ha kijavítanák a játék hibáit, és élvezhetővé tennék azt minden előző generációs konzolon.

Hiszünk benne, hogy sikerülni fog, és hisz ebben a Valve-fejes Gabe Newell is, aki a TVNZ-nek adott interjúja során mondott pár szót az egész botrány kapcsán. 

Hirdetés

Ő maga nagyon jól szórakozik a Cyberpunk 2077 PC-s változatával, és úgy gondolja, a játék egyes elemei brilliánsak, látszik, hogy rengeteg munkával készültek. Szerinte

"nem szép dolog köveket dobálni bármely más fejlesztőre, mert egy ilyen összetett és ambíciózus projektet befejezni lenyűgöző eredmény."

Átérzi a CDPR helyzetét, mert tudja, hogy sok fejlesztő kénytelen kompromisszumokat kötni a különböző változatok elkészítése során, de úgy látja, rengeteg boldog PC-s játékos élvezi a játékot. Hozzátette még, a Cyberpunk 2077 fejlesztői a múltban már bizonyították, hogy hosszú ideig támogatják még termékeiket, és biztos benne, hogy idővel mindenki boldog lesz.

Egyébként, bár ez sovány vigasz, Xbox Series X-en mind Csirke, mind én beleraktunk több mint 50 órát (ő 70 után végzett az összes létező tennivalóval, én 50-nél erősen a végefelé járok), és ugyan találkoztunk igen elkeserítő hibákkal, ezek többségét megoldotta a mentés visszatöltése, a sztori és a világ pedig kompenzált minket minden nehézségért. Ha nagyon nem bírjátok már, és van next-gen konzolotok, akár bele is vághattok, de az is igaz, hogy az igazi next-gen változatok megjelenésekor lesz majd teljes az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)