Hirdetés

Elhalasztják a 2020-as GDC-t, az indokot könnyen kitalálhatjátok

|

Olyan fontos iparági szereplők mondták le a konferenciát korábban, mint a Sony, Microsoft, az Electronic Arts, vagy épp a Facebook, ennek pedig meglett a hatása.

Hirdetés

Most már tényleg nem telhet el úgy nap, hogy ne kelljen beszámolnunk újabb és újabb cégekről, amelyek épp lemondják valamelyik tech vagy gaming konferencián való szereplésüket. Nem volt kivétel ez alól az idei Game Developers Conference sem: többek között a Microsoft, a Sony, az Epic Games, a Facebook, az Oculus, a Kojima Productions és az Electronic Arts is bedobta a törölközőt. Ennek ellenére pár napja még arról biztosítottak mindenkit a szervezők, hogy megtartják a rendezvényt. Nos, ez már megváltozott. 

Hirdetés

Csütörtökön még arról volt szó, hogy a szigorú amerikai karantén és a fokozott helyszíni intézkedések miatt a szevezők bíznak benne, hogy egy biztonságos és sikeres eseményt tudnak garantálni a közösség számára, amelyet a Kaliforniai Közegészségügyi Minisztérium, a San Franciscó-i Közegészségügyi Minisztérium és a San Franciscó-i Utazási Szövetség is támogat. Most viszont bejelentették, hogy kénytelenek elhalasztani a 2020-as GDC-t. 

A szervezők úgy fogalmaztak, hogy a partnerekkel történő egyeztetések után meghozták a nehéz döntést, miszerint el kell halasztani a márciusra tervezett GDC-t. Új konkrét dátumot egyelőre még nem jelöltek ki, de valamikor a nyár végén szeretnék megtartani a Game Developers Conference-t. Az elkövetkező hetekre ígértek pontosabb információkat, mi pedig természetesen egyből beszámolunk majd róla, ha befutnak a konkrétumok. 

Lassan egyébként összeállíthatnánk egy rendezvénytörlős/halasztós bingót is, nem? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)