Hirdetés

Állást keresel? Nézz körül a GameStar Karrier oldalán!

|

A SmartDreamers támogatásával mostantól a GameStar, PC World és Computerworld dedikált oldalain is megtalálhatod a melót, amire vágysz.

Hirdetés

A SmartDreamers egy folyamatosan bővülő Social Media toborzási és Job Marketing hálózat, mely több országban, köztük Magyarországon, Romániában és Lengyelországban is jelen van. Célja, hogy az álláshirdetéseket partnerek segítségével célzottan közvetítse egy adott témakör iránt érdeklődők felé.

Hirdetés

A mai nappal elindult a GameStar Karrier aloldala, melyen a SmartDreamersszel kapcsolatban álló 3000 cég ajánlatait találhatjátok meg. Mivel a Karrier aloldalra a toborzók közvetlenül posztolhatnak állásokat, az ajánlatok folyamatosan változnak, érdemes gyakran figyelni, hátha épp nálunk találjátok meg azt a munkát, amire régóta vágytok. A SmartDreamers egy olyan hálózatot hozott létre, amely magában foglalja a Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads, és most már a ComputerWorld, PC World és Gamestar felületeit is.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kezdeményezés részeseiként segíthetünk a cégeknek új munkaerőt találni, a videojátékok és akár a játékfejlesztés iránt érdeklődőknek pedig lehetőséget adni a karrierépítésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)