Hirdetés

Véget ért a pereskedés a Gearbox és egykori ügyvédje között

|

A két félnek sikerült egyezségre jutnia, megoldották a problémát, így nincs szükség további jogi lépésekre.

Hirdetés

Elég komoly csetepaté alakult ki tavaly a Gearbox Software és annak ügyvezetője, Randy Pitchford, valamint a csapat korábbi jogi képviselője, Wade Callender között. Mindkét oldal súlyos vádakat hozott fel a másik ellen, de most valahogy mégis sikerült elásniuk a csatabárdot.

Hirdetés

Egy bírósági dokumentumból derült ki, hogy a két félnek sikerült peren kívül megegyeznie az ügy kapcsán, tisztázva lettek a félreértések, illetve a bocsánatkérések is megtörténtek. Titoktartási szerződés miatt sajnos egyik oldal sem árulhatott el konkrétumokat a dologgal kapcsolatban, így az nem derült, hogyan sikerült megállapodniuk.

Pitchford örülhet, hogy lezárult ez az eset, ám sajnos még nem dőlhet hátra elégedetten, hiszen nemrég újabb pert kapott a nyakába, méghozzá a Duke Nukem-játékok zeneszerzőjétől. Kíváncsian várjuk, ennek mi lesz a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)