Hirdetés

Gears 5 - az Xbox Game Studios eddigi legsikeresebb nyitását produkálta

|

Nagyon erősen kezdett a játék, és meg is érdemli a sikert.

Hirdetés

Az Xbox Wire-ön megjelent közlemény alapján nagyon jól sikerült a Gears 5 indulása, több rekordot is megdöntött a játék. Azt nem tudjuk, hogy mennyi példány fogyott belőle, csak arról írt Aaron Greenberg, a vállalat marketingvezetője, hogy rengetegen tettek vele egy próbát - ezt ugye árnyalja, hogy a játék a Game Pass-on keresztül is elérhető.

Hirdetés

Összesen több mint hárommillió játékos próbálta ki a Gears 5-öt a nyitó hétvégén, és ezzel a valaha volt legsikeresebb Xbox Game Studios által készített játékká vált az aktuális generációs konzolokon. Több mint kétszer annyian játszottak vele a megjelenését követő első héten, mint anno a Gears of War 4-gyel, és 2012-es Halo 4 korábbi rekordját is megdöntötte. Hozzá kell tenni, hogy az első hétbe beletartozik a négy napon át tartó early access időszak, amely az Ultimate Editiont megvásárlók és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára volt elérhető. A Gears 5 az Xbox mellett PC-n is nagyon jól fogyott - Steamen még soha nem sikerült egy Xbox Game Studios-os játék nyitása sem így, és a PC-s Xbox Game Pass legsikeresebb debütálását is produkálta a játék.

A kritikusok nagy részének is eléggé bejött a Gears 5, a fejlesztőcsapat megígérte, hogy tartalmi frissítésekkel tovább  fogják bővíteni majd a játékot. Nektek hogy tetszik a Gears 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)