Hirdetés

Új néven működik tovább az Irrational Games

|

Bár a stúdió hivatalosan már régen megszűnt, a csapat a Take-Two kötelékében, Ghost Story néven folytatja a munkát.

Hirdetés

2014 februárjában jött a hír, hogy bezár az Irrational Games. Aztán kiderült, hogy ez így ebben a formában mégsem igaz, de továbbra is zavaros volt, hogy pontosan mi a helyzet. Most végre minden kitisztul.

Az Irrational Games 12 egykori fejlesztője a Take Two-nál maradt, és már nem a régi néven, hanem Ghost Storyként dolgozik tovább. A csapat célja, hogy történetvezérelt, magával ragadó játékokat készítsen, melyek szerintük tetszeni fognak azoknak, akik a BioShockot szerették. Készülő projektjükről egyelőre semmit nem árulhatnak el, de a honlapon mindenkitől található egy rövid bemutatkozás, egy kis önfényezés. Az Irrational közösségi médiás oldalai átnevezésre kerülnek. 

Ti milyen játékot látnátok szívesen tőlük? Szerintetek is olyan a honlap, mintha a Firewatch fejlesztői tervezték volna, vagy csak én nem tudok ettől elvonatkoztatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)