Hirdetés

Bezárják a Gigantic fejlesztőjét

|

Itt a vége, a kiadó döntése alapján lehúzza a rolót a Motiga.

Hirdetés

Több alkalmazott is megerősítette a hírt, amely szerint a Perfect World bezárja a Gigantic fejlesztőjét. A döntés mögött pénzügyi indokok húzódnak. 

Hirdetés

Még tavaly szerezte meg a Motiga fejlesztőcsapatot a Perfect World kiadó, most viszont a jelek szerint úgy érezték a fejesek, hogy ez mégsem volt szerencsés döntés. Chris Chung, a Motiga vezérigazgatója és társalapítója is megerősítette a bezárás tényét. Elmondása alapján a legfelső szinteken született meg a végső döntés, amit tisztán pénzügyi érvek indokoltak. A Gigantic egészen egyszerűen nem hozott eleget a konyhára.

A játék megjelenése egyébként is nehéz szülés volt, a fejlesztők kifogytak a rendelkezésükre álló büdzséből, és csak a Perfect World beavatkozása mentette meg a projektet. Chung azt is elmondta, hogy sajnálatos módon nem a Motiga lesz az egyetlen csapat, amit szélnek ereszt a Perfect World.

Nektek hiányozni fog a Gigantic fejlesztőcsapata? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)