Hirdetés

Nem csak a God of War tudta megőrizni helyét az élbolyban a briteknél

|

Az elmúlt hetekben nem nagyon fordult elő olyan, hogy egy nem az élen nyitó játék megjelenése második hetében is pont ott áll, ahol az induláskor. Most igen.

Hirdetés

Továbbra is elég magabiztosan vezeti az eladási listákat a God of War, ami most már pénzügyileg és kritikailag is biztosan az év egyik legsikeresebb játéka lesz.

Hirdetés

A PS4-exkluzív a brit játékeladási toplistán a negyedik hete az élen áll, de a múlt héten megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze sem mozdult sehova a második helyéről. Nem jött semmi, ami megszorongathatta volna: a hét egyetlen top 40-es újdonsága a 13. helyen nyitó Conan Exiles volt. 

A harmadik pozíción ismét a Far Cry 5, a negyediken a FIFA 18 állt, és két helyet javítva a Fallout 4 került az ötödikre. Az Assassin's Creed: Origins és a Grand Theft Auto V 8., valamint 9. helyen került vissza az élmezőnybe, de a Warmind kiegészítő megjelenése a Destiny 2-t is betolta a tizedik helyre. A LEGO Marvel Super Heroes 2 bár egy helyet rontott, még mindig érzi a Bosszúállók: Végtelen háború szelét, a Mario Kart 8 Deluxe meg még mindig nincs meg minden Switch-tulajnak.

Top 10 lent, top 40 erre, ahogy lenni szokott.

1. God of War
2. Donkey Kong Country: Tropical reeze
3. Far Cry 5
4. FIFA 18
5. Fallout 4
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. LEGO Marvel Super Heroes 2
8. Assassin's Creed Origins
9. Grand Theft Auto V
10. Destiny 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)