Hirdetés

Nem volt még olyan kelendő PS4-exkluzív, mint a God of War

|

Három nap alatt átlépte a hárommilliót, ezzel rekordot döntött a SIE Santa Monica játéka.

Hirdetés

Nem csak az év, a jelenlegi generáció egyik legjobb játéka is a God of War, ami el mert szakadni gyökereitől, és részben ennek köszönhetően olyan kiválóan sikerült, hogy mióta befejeztük, csak ürességet érzünk, számolgatjuk a napokat a folytatásig.

Hirdetés

Valószínűleg vannak még így páran a világon. Április 20. és 22. között, azaz az első 72 órában 3,1 millió példány talált gazdára világszerte, mellyel sikerült lenyomnia minden más PS4-exkluzívot, köztük az Uncharted 4: A Thief's Endet (2,7 millió egy hét alatt) és a Horizon Zero Dawnt (2,6 millió két hét alatt). A Santa Monica stúdió vezetője, Shannon Studstill megköszönte a játékosoknak, hogy belevágtak a kalandba, és a csapatnak, hogy ilyen remek munkát végeztek.

Reméljük közületek is sokan a vásárlók között vannak, tényleg nem szabad kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)