Hirdetés

Természetesen letarolta a God of War a brit eladási listát

|

A Far Cry 5 átadta helyét, de nem ment messzire. Még egy újonc van a top 3-ban, a GTA V viszont nagyot zuhant.

Hirdetés

Több mint egy hete lejárt már a God of War értékeléseinek embargója, azóta rengeteg teszt megjelent, és a játék Metacritic átlaga 95-ön áll, amivel minden idők második legjobb PS4-es játéka a 97 pontos Grand Theft Auto V után, a The Last of Us Remastereddel holtversenyben (csak míg a GoW-ot közel 100-an pontozták, a TLoU-t 69-en).

Hirdetés

Nem kérdés, hogy megéri megvenni, és a brit játékosok cselekedtek is. A God of War a toplista első helyén nyitott, második pozícióba tolva a Far Cry 5-öt. A harmadik a Yakuza 6: The Song of Life lett, ami szintén a héten jelent meg, és annak ellenére, hogy a nyugati játékosok bátortalanul közelednek még felé, elég szép teljesítmény ez tőle. A legnagyobb zuhanást a GTA V produkálta, a negyedik helyet a tizedikre cserélte. Érdekes még, hogy visszakerült a top 10-be a Breath of the Wild.

Íme a legjobb 10, itt a legjobb 40.

1. God of War
2. Far Cry 5
3. Yakuza 6: The Song of Life
4. FIFA 18
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Super Mario Odyssey
7. Fallout 4
8. PlayerUnknown's Battlegrounds
9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
10. Grand Theft Auto V

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)