Hirdetés

A God of War már túl van az 5 millió eladott példányon

|

Kratos és Boy kalandja lett a leggyorsabban fogyó PlayStation-exkluzív cím.

Hirdetés

A legújabb God of War epizód nem csak hatalmas kritikai siker lett, de a kasszáknál is pörögnek a számok. A hír a Sony Investor's Relations napról származik, amikor is a Sony fejesei nagy mosollyal az arcukon mesélték az adatokat a befektetőknek.

Hirdetés

A játékból 5 millió példány fogyott el kicsivel több mint egy hónap alatt. Tekintettel arra, hogy nem is olyan régen az ipar még az egyjátékos élményeket temette, ez egy hatalmas megkönnyebbülés mindenki számára. Számunkra főleg.

A God of War április 20-án jelent meg, és a világsajtó nagy (köztük mi is) része 80-90-es értékelésekkel bombázta, imádjuk az élményt, megérdemli a sikert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)