Hirdetés

God of War - még a vártnál is jobban fogyott

|

A God of War megmutatta, hogy tényleg van még helye a single player játékoknak.

Hirdetés

Azt ugyebár már tudtuk, hogy az új God of War lett a leggyorsabban fogyó PS4-es videojáték, hiszen mindösszesen három nap alatt gazdára talált belőle 3,1 millió példány. A Sony végre elárulta a megjelenést követő első hónap végleges mutatóit, a számok pedig magukért beszélnek. 

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment elnöke, John Kodera ugyanis elárulta, hogy az első hónapban több mint 5 millió God of Wart adtak el (ebből 2,1 milliót digitálisan). Ez a szám különösen annak tekintetében hihetetlenül magas, hogy egy single player játékról van szó, ráadásul a God of War egy PS4-exkluzív cím, mindösszesen egyetlen egy platformra jelent meg. Reméljük ezeket az eladási számokat látják majd azok az illetékesek is, akik szerint a lineáris, sztoriközpontú videojátékok korszaka leáldozóban van, és immár csak és kizárólag szolgáltatásként érdemes gondolni a játékokra. A jelek szerint ez nem teljesen igaz, ha minőségi produktumot ad ki a kezei közül egy stúdió, akkor bizony elég sokan meg is fogják vásárolni azt - mondjuk egy hónap alatt több mint 5 millióan.

Ti próbáltátok már az új God of Wart? Ha igen, akkor mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)