Hirdetés

God of War - ez lehet a PS4 történetének legjobban startoló exkluzív játéka

|

Sokan bíztak az új God of War sikerében, de a jelek szerint a játék minden előzetes várakozást felül fog múlni.

Hirdetés

A mai naptól ti is lecsaphattok az új God of War játékra, amit mindenbizonnyal a világ minden pontján rengeteg játékos előrendelt. A következő napokban is hatalmas eladásokra számítanak, valamint az is rendesen meg fogja dobni a számokat, hogy sok helyen ajándékba adják a játékot a frissen vásárolt PS4 és PS4 Pro konzolok mellé.

Hirdetés

Mindezek fényében nem tűnik lehetetlennek az, amit Mat Piscatella, az NPD elemzője jósol, szerinte ugyanis a God of War lesz a PlayStation 4 konzol eddigi legjobban rajtoló exkluzív játéka. Ebben a generációban olyan kiváló PS4-exkluzívokat próbálhattunk ki, mint a The Last of Us Remastered, az Uncharted 4: A Thief's End vagy éppen a Horizon Zero Dawn, szóval nem kis teljesítmény az, ha ezt tényleg össze tudja hozni az új God of War. 

Erre pedig minden esélye megvan, a játék mindenhol kimagasló értékeléseket kapott. Piscatella egyébként azt is megemlítette, hogy egyedül az lesz a kérdés, egy történetközpontú játék meddig szárnyalhat az eladási listák csúcsán. A generáció eddigi legnagyobb startjait a Destiny és a The Division tudhatta magáénak, az pedig egyértelmű, hogy ezek mind szolgáltatásalapú, közösségi élményre építő játékok, nem pedig olyan sztorifókuszú kalandok, mint a God of War.

Közben a Cory Barlog, a játék rendezője is üzent nektek:

Ti szeletelitek már a skandináv mitológia rondaságait a God of Warban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)