Hirdetés

Dolgozóinak egy részétől megvált a GOG

|

A CD Projekthez tartozó cég pénzügyi problémákra hivatkozva csökkentett létszámot.

Hirdetés

Sokaknak nem indul jól az év az iparban. Az Activision-Blizzard dolgozói jártak a legrosszabbul, de máshol is vannak problémák.

Hirdetés

A Kotaku arról ír, hogy a múlt hét folyamán egy tucatnyi dolgozó volt kénytelen távozni a GOG-tól. A hivatalos közlemény szerint átszervezésről van szó, mely tavaly október óta tart, és bár valóban megszűnt 12 pozíció, közel kétszer ennyi újat töltöttek be, és jelenleg is 20 különböző területre keresnek kollégát. 

Egy az oldalnak nyilatkozó, a múlt héten elküldött munkatárs elmondása alapján pénzügyi okok húzódnak a háttérben, őt és a többieket is ezzel az indokkal eresztették szélnek. A GOG nem tudott annyi bevételt termelni, amennyire szükség lett volna, és már hónapok óta a levegőben volt, hogy baj lesz. Érezték az Epic Games Store hatását is, mely kisebb részesedést kér a fejlesztőktől, és ez sokak számára nagyon csábító. Elmondta, hogy január nagyon jól alakult, de február nem igazán, és hogy ilyen mértékű elbocsátásokra nem volt még példa.

Sajnos sem a Gwent, sem az annak alapjaira épülő Thronebreaker: The Witcher Tales nem hozta a várt eredményeket. A következő nagy dobás a Cyberpunk 2077 lehet, de az még sokára jön, addig valahogy a felszínen kell maradni. Aki teheti, vegyen még egyet a The Witcher 3-ból, abból nagy baj nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)