Hirdetés

Gohan és Piccolo legyűrték az amerikai mozikat, élvonalban a Dragon Ball Super: Super Hero

|

Mindenki imádja az új Dragon Ball filmet, amit a jegyeladások eredményei is szépen bizonyítanak.

Hirdetés

A hét elején szoktak befutni az éppen aktuális mozifilmek eredményei, és míg általában egy Marvel film van a lista tetején, most nagyon más a helyzet. Kivételesen egy anime vezeti az eladási listákat köszönhetően a Dragon Ball Super: Super Hero nemzetközi premierjének.

A Crunchyroll nagyon jól időzítette a vetítéseket, mivel éppen nincs egyetlen nagyobb új jövevény sem a mozitermekben, és ennek köszönhetően könnyedén le tudta verni az összes többi riválisát.

A Dragon Ball Super: Super Hero 4000 vásznon pörgött 3000 moziban, ami a legnagyobb anime vetítés volt a történelemben.

Hirdetés

A több mint 20 millió dolláros nyitóhétvégéjével ez lett a hatodik legsikeresebb amerikai anime premier.

A rajongók egyébként nagyon pozitív kritikákat osztottak meg a filmmel kapcsolatban. Többen is megjegyezték, hogy akik a világmegváltó kalandokat szeretik, azok lehet, hogy csalódni fognak, de Gohan és Piccolo története egy kellemes és üde mellékszálat hozott. Az eleinte sokat kritizált 3D-s stílusról is sokan elismerően beszéltek a premier után.

Ha egyébként több Dragon Ballt szeretnétek az életetekbe, akkor nézzetek be a Fortnite-ba, ahol még a héten pörög a crossover esemény (ingyen Power Up emote-tal és Shenron gliderrel). Ha komolyabb játékokat szeretnétek, akkor október 14-én érkezik a Dragon Ball: THE BREAKERS, és a Dragon Ball FighterZ is hamarosan egy komoly netcode frissítést fog kapni. Lesz mivel elütni az időt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)