Hirdetés

A Google felvásárolta a Job Simulator fejlesztőcsapatát

|

A nagyvállalat ezúttal egy díjnyertes alkotást készítő stúdiót szerzett meg magának. Új munkahely a munka szerelmeseinek.

Hirdetés

Emlékeztek még a tavaly megjelent és óriási sikert arató Job Simulatorra? A VR játékban mindössze két lebegő kéz áll rendelkezésünkre, de számos munkahelyen kipróbálhatjuk magunkat, és vicces szituációkból sincs hiány, így érthető a népszerűsége. Látta ezt a Google is, és úgy döntöttek, hogy segítenek a játékot fejlesztő Owlchemy Labs-nek.

Hirdetés

A Job Simulator mellett a Rick and Morty: Virtual Rick-ality játékot is készítő stúdió a weboldalán jelentette be, hogy összeállnak a Google-vel, mert a két cég nagyon hasonlóan gondolkodik a VR jövőjét illetően. A srácok továbbra is olyan VR platformokra fog játékokat csinálni, mint az Oculus Rift vagy a HTC Vive, de a Google saját eszközére, a Daydreamre is hatással lehetnek.

Nem tudni még, mi lesz az Owlchemy következő nagy dobása, de az biztos, hogy a Google egy remek csapattal az oldalán terjeszkedhet tovább a VR bizniszben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)